Νέες διαμαρτυρίες επιβατών της NEL για ταλαιπωρία τους με τα πλοία της…

theofilos_nel_lines_

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας από τους φορείς και τους κατοίκους της Σάμου, περί κακής εξυπηρέτησης των επιβατών που επιλέγουν να ταξιδέψουν με τα πλοία της εταιρείας NEL LINES.

Η κατάσταση, λένε, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Συχνές βλάβες, καθυστερήσεις, ασυνέπεια δρομολογίων, τόσο στην περιφερειακή, τη λεγόμενη άγονη, γραμμή, όπου τα πράγματα πλέον είναι χειρότερα, όσο και στην κύρια γραμμή κορμού, με ακυρώσεις δρομολογίων, λόγω αδυναμίας τροφοδότησης των πλοίων με καύσιμα.

Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχει ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ούτε για τους μόνιμους κατοίκους, πολύ δε περισσότερο να μην μπορεί να γίνει προγραμματισμός διακοπών για τους επισκέπτες

Πρόσφατα παραδείγματα, το πλοίο ΘΕΟΦΙΛΟΣ που έκανε το δρομολόγιο Σάμος-Πειραιάς σε 22 ώρες, ενώ το πλοίο EUROPEAN EXPRESS, που αντικατέστησε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ στη γραμμή Σάμου-Καβάλας, στο πρώτο δρομολόγιο έμεινε για ώρες από βλάβη στη Χίο.

Το EUROPEAN EXPRESS, επίσης, καθυστέρησε πάλι, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, να αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς -όπως ενημέρωσε τους 700 επιβάτες- δεν πρόλαβε να ανεφοδιαστεί με καύσιμα και αντί για τις 22.00 της Δευτέρας που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι Θεσσαλονίκης, έφυγε στις 17.00 της Τρίτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο