Με παρέμβαση Γαληνού ο Δήμος Λέσβου σταμάτησε τη “βροχή” των κεραμιδιών…

episkevi-palaiou-limenarxeiou-1

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, μετά το δημοσίευμα του LesvosNews.gr, για την επικινδυνότητα του κτηρίου του Παλαιού Λιμεναρχείου, από το οποίο εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια, “έβρεχε” κεραμίδες.

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Λέσβου δεν είχε καμία αρμοδιότητα, αφού το συγκεκριμένο κτήριο ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και το διαχειρίζεται η Κτηματική Υπηρεσία, εν τούτοις για να προφυλάξει τους δημότες της πόλης του αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας, έδωσε αμέσως εντολή ώστε αρχικά να εκλείψει ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος περαστικός, ενώ κίνησε ήδη τις διαδικασίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε το κτήριο να χαρακτηριστεί σαν επικίνδυνο και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για τη συντήρησή του.

episkevi-palaiou-limenarxeiou-2

Με την ευκαιρία μάλιστα αυτή, έδωσε εντολή όπως επισκευαστούν και οι τουαλέτες στην πίσω πλευρά του κτηρίου, οι οποίες είναι σε άθλια κατάσταση και αποτελούν εστία μόλυνσης για την περιοχή.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τι μας λέει για το θέμα αυτό, ο Κοινοτάρχης Λουτρών Βασίλης Μαμώλης, που επέβλεπε τις σχετικές εργασίες του Δήμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο