Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής κόβει σήμερα τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της !!!

olsa-tsakirelis

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι:

“Θα κόψει την πίτα της, την Κυριακή 1-3-2015 στην αίθουσα του Συλλόγου των Αντισσαίων (Μοσχοπούλου 7-9 Αμπελόκηποι τηλ.2106998914 κοντά στη στάση του Μετρό Κατεχάκη, και ώρα 6.00μμ.

Ενημερώστε, τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων μας, τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όσους συμπατριώτες μας και φίλους μπορείτε .Θέλουμε να ανταλλάξουμε ευχές και σκέψεις .Στο τέλος της εκδήλωσης θα μας κρατήσουν συντροφιά Λέσβιοι καλλιτέχνες με τη μουσική τους. . β.

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) σε συνεργασία με το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην διάλεξη του καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Αγαπητού με θέμα “Νεοπλασματική νόσος και πρόληψή της”.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων (οδός Κέκροπος αρ. 10, Πλάκα) την Δευτέρα 2 Μαρτίου, με ώρα ενάρξεως 7:00 μ.μ. γ.

Μετά το Πάσχα προγραμματίζουμε ένα λεσβιακό γλέντι σε καράβι. (Θα σταλεί επιστολή για την εκδήλωση) δ. Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 προγραμματίζουμε την 27η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΟΛΣΑ, συνέλευση και αρχαιρεσίες. (Θα σταλεί επιστολή για την συνέλευση).”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο