Η Καλλονή… Ο Ολυμπιακός… Ο Παναιτωλικός… Και τα “μαγικά χαρτάκια” του Ταρλά !!!

aelk-osfp

Πολύς ντόρος έγινε τελευταία, ύστερα από την ανακοίνωση της Καλλονής, σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της με τον Ολυμπιακό στις 20 Δεκεμβρίου στον Ταρλά.

Εν ολίγοις, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα τιμώνται προς 30 ευρώ τα απλά και 50 των VIPS.

Λόγω μάλιστα του περιορισμένου αριθμού καθισμάτων, έβαλε και προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος ένα “μαγικό χαρτάκι”  και να έχει προηγουμένως παρακολουθήσει, τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας στο Facebook, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις…

Αποκορύφωμα των διαμαρτυριών, ήταν και η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, οι οποίοι ζητούν από την Καλλονή να ανακαλέσει την απόφασή της και να βάλει τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, όπως με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα να πούμε και μεις  τη δική μας άποψη…

Πολλοί θα βρεθούν πάλι να πουν ότι στηρίζουμε τον Νίκο Μιχαλάκη και την ομάδα του…

Δεν μας ενοχλεί καθόλου… Ας το πουν…

Η Καλλονή πέρυσι που έπαιξε όλα τα παιχνίδια της στην ουσία εκτός έδρας, έκοψε σε περίπου 4 – 5 παιχνίδια, κάτω από 100 εισιτήρια !!!

Στην πραγματικότητα, υπέστη μία άνευ προηγουμένου “οικονομική αιμορραγία”…

Φέτος αγωνίζεται στην έδρα της…

Και φυσικό  είναι να ευελπιστεί σε αύξηση των εσόδων της, μέσω των εισιτηρίων…

Δεν εννοούμε σε καμία των περιπτώσεων, να πάρει και τα κεφάλια των φιλάθλων που την στηρίζουν…

Δεν είναι όμως άδικο αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό;

Όποιος είχε οικονομική ευχέρεια, πήγαινε και αγόραζε καμιά δεκαριά εισιτήρια και βόλευε ημετέρους…

Βλέπαμε στο γήπεδο ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους  στον Ταρλά…

Αντίθετα, έμεινα απ’ έξω απλοί φίλαθλοι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να πάρουν εισιτήριο, γιατί δεν είχαν έγκαιρα στην τσέπη τους το εικοσάευρω.

Η Καλλονή θέλοντας να διορθώσει αυτή την αδικία από τη μία πλευρά και να βελτιώσει τα οικονομικά της από την άλλη, έβαλε τιμή απλού εισιτηρίου 30 ευρώ και με προτεραιότητα σε αυτούς που θα είχαν δει και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ίσως το 45αρι που καλείται να δώσει ένας απλός μεροκαματιάρης φίλαθλος στην παρούσα οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας, να είναι δύσκολο…

Θα θεωρούσαμε πιο ενδεδειγμένη λύση, όσοι είχαν εισιτήριο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, να πλήρωναν το αντίτιμο με τον Ολυμπιακό 20 ευρώ και όσοι δεν το είχαν, να πλήρωναν το 30αρι….

Πιο σωστό και πιο δίκαιο ακούγεται…

Δεν μπορεί ένας που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο γήπεδο, να θέλει να πάρει τη γυναικούλα του, τον κανακάρη του, ή ακόμα και την πεθερούλα του, για να ρθει να δει το θρύλο, με την ευκαιρία που του δίνει ο Μιχαλάκης και η Καλλονή…

Αυτός να πληρώσει το 30αρι και λίγο είναι…

Μπορεί η Καλλονή να το δει έστω και τώρα το θέμα και να διορθώσει την “αδικία”…

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο