Η Καλλονή θα κυνηγήσει κόντρα στον Ολυμπιακό το βαθμό της οριστικής σωτηρίας της

aelk-osfp-0-5

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες Σαββάτο η αποστολή της Καλλονής, για το σημερινό αγώνα της, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ο τεχνικός της ομάδας μας Βαγγέλης Βλάχος, πήρε μαζί του στην Αθήνα τους:

Αλέξιτς, Στεφάνοβιτς, Κειτά, Μαρσέλο, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Αναστασιάδη, Χωριανόπουλο, Ξύδα, Μανούσο, Μαλλή, Μίνγκα, Αράς, Ρόχας, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Χουάνμα, Γιορέντε, Πετρόπουλο

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Καλτσάς λόγω συμπλήρωσης καρτών καθώς και οι Χογκ, Κριπιντίρης, Βαλιός λόγω τραυματισμών.

Να σημειώσουμε ότι Καλλονή χρειάζεται ένα ακόμα βαθμό στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Ολυμπιακό εκτός, ή με τον Ατρόμητο Αθηνών στον Ταρλά, για να οριστικοποιήσει την παραμονή της, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στα σαλόνια της Super League.

Η Καλλονή όσο κι αν ακούγεται παράξενο, κινδυνεύει ακόμα με υποβιβασμό – εφιαλτικό αλλά υπαρκτό σενάριο – αφού μόνο με διπλή ισοβαθμία με τον Πανθρακικό μένει στην κατηγορία.

Με όλες σχεδόν τις άλλες ισοβαθμίες υποβιβάζεται αυτή και σώνονται όσοι ισοβαθμήσουν μαζί της στους 43 βαθμούς.

Κι επειδή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα πιο απίστευτα σενάρια, καλό είναι οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου να κυνηγήσουν και να πάρουν ότι μπορούν από τον αδιάφορο σήμερα Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει στο μυαλό του, μόνο τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο