Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τη σύλληψη του δουλέμπορου

oplismos doulemporou
Πριν από λίγη ώρα, το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση, για τη σύλληψη του επικίνδυνου δουλέμπορου, που σας ενημερώσαμε με χθες με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ, όπoυ αναφέρει:
“Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού διακινητή και δεκαέξι (16) παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
    Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. επί της ακτής στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΚΟΡΑΚΑ” ν.Λέσβου, ένας 34χρονος αλλοδαπός, χειριστής ταχυπλόου σκάφους, ο οποίος είχε αποβιβάσει στην εν λόγω περιοχή δεκαέξι (16) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς.
   Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε εντός τους σκάφους, βρέθηκε ένα (01) πιστόλι διαμετρήματος 9mm, με ένα (01) φυσίγγιο επί της θαλάμης, μία (01) γεμιστήρα με έξι (06) φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και ένα (01) μαχαίρι με μήκος λάμας 9 εκατοστών. 
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος καθώς και το πιστόλι, το οποίο πρόκειται να αποσταλεί στην  αρμόδια υπηρεσία για εργαστηριακή-βαλλιστική εξέταση.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο