ΕΚΤΑΚΤΟ – Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις ζημιές – Κλειστά αύριο δύο σχολεία της Λέσβου

siskepsi-perifereias-gia-zimies

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα το απόγευμα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου στην Περιφέρεια, για να γίνει εκτίμηση των καταστροφών που προκλήθηκαν από τη Θεομηνία.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν και συμμετείχαν,  ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Στρατής Κύτελης, οι Αντιδήμαρχοι Λέσβου κκ Ευστράτιος Τζιμής, Γιώργος Κατζανός, Νίκος Καρασάββας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου κ. Γιώργος Ψανής, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, του Λιμενικού Ταμείου, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης καθώς και Υπηρεσιακοί Παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου.

Συζητήθηκαν τα θέματα που έχουν προκύψει και αποφασίστηκε η λήψη μέτρων, για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, που πλήττουν τα τελευταία 24ωρα, την ευρύτερη περιοχή του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αποφασίστηκε μάλιστα να παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και το Δημοτικό – Νηπιαγωγείο της Παναγιούδας που συστεγάζονται λόγω ζημιών που έχουν υποστεί και για την ασφάλεια των μαθητών.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου μίλησε αποκλειστικά στο LesvosNews.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο