Αποχαιρετηστήρια συνάντηση Δημήτρη Βουνάτσου με τον πρώην Διοικητή Π.Υ.Β.Αιγαίου

vounatsos-pirosvestiki

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο πρώην Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος, κ. Αθανάσιος Σερεντέλος, ο οποίος αποχωρεί από τη Λέσβο, αφού πρόσφατα μετατέθηκε στη νευραλγικής – στρατηγικής σημασίας υπηρεσία της 1ης ΕΜΑΚ.

Ο Δήμαρχος τον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, βέβαιος για την συνέχιση της αγαστής και δημιουργικής συνεργασίας, εάν ο μη γένοιτο, χρειασθεί στο μέλλον.

Ο κ. Σερεντέλος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά με τον Δήμαρχο, τονίζοντας ότι και από τη νέα του θέση, θα συνεχιστεί η καλή και στενή συνεργασία, χρείας καλούσης.

Τέλος, ο Δήμαρχος, χάρισε στον κ. Σερεντέλο, εκδόσεις για τη Λέσβο και αναμνηστικά δώρα.

Εξάλλου, χθες Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, το απόγευμα, ο κ. Βουνάτσος, παρακολούθησε την πρώτη παρουσίαση του «Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, κ. Στέφανου Κομνηνού.

Την εν λόγω παρουσίαση οργάνωσε το Επιμελητήριο Λέσβου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο