ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κόβεται η σίτιση 10.000 περίπου μεταναστών

pikpa-metanastes

Νηστικοί θα μένουν από αύριο το πρωί, οι περίπου 10.000 μετανάστες που κρατούνται ή φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας και στον Καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες catering που σιτίζουν τους μετανάστες, ότι με άνωθεν εντολή, κόβεται από αύριο Παρασκευή η σίτιση των μεταναστών, που βρίσκονται εντός των κέντρων αυτών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ενημερωθεί η αστυνομία που έχει τη διαχείριση και την ευθύνη της σίτισης των μεταναστών, αν θα υπάρξει κάποιος άλλος φορέας που θα αναλάβει το έργο της σίτισης τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε στους ιδιοκτήτες που σιτίζουν τους μετανάστες τους οφείλονται μέχρι τώρα περίπου 3.000.000 ευρώ.

Ένα πρόβλημα, που αν δεν δοθεί άμεσα λύση, δεν μπορούμε να φανταστούμε την αντίδραση 10.000 νηστικών, διψασμένων και ταλαιπωρημένων ανθρώπων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κόβεται η σίτιση 10.000 περίπου μεταναστών”

  1. Τζιμης

    Η Κυρία της φωτό πάντως δεν φαίνεται για Σύρια, είναι πιθανότατα από ην υποσαχάρια Αφρική, 200.000.000 κάτοικοι της υποσαχάριας Αφρικής επιθυμούν να έρθουν στην αγαπημενη μας χώρα,,,,,,

  2. […] 17 Σεπτεμβρίου είχε αποκαλύψει το LesvosNews.gr, ότι δηλαδή διακόπτεται η σίτιση των μεταναστών, είναι έξι ημέρες αργότερα, η είδηση σε όλα  τα […]

  3. […] 17 Σεπτεμβρίου είχε αποκαλύψει το LesvosNews.gr, ότι δηλαδή διακόπτεται η σίτιση των μεταναστών, είναι έξι ημέρες αργότερα, η είδηση σε όλα  τα […]

Αφήστε ένα σχόλιο