ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών που είχε ρημάξει τη Μυτιλήνη και όχι μόνο

silipseis diarikton

Με μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – που είναι ακόμα σε εξέλιξη από χθες το βράδυ – η αστυνομία εξάρθρωσε μία 5μελή σπείρα διαρρηκτών, που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, όταν μία ομάδα περιπολίας της Ελληνικής Αστυνομίας, εντόπισε ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας AUDI, να κινείται περίεργα στην περιοχή κοντά στο Πυργί.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο μόλις αντιλήφθηκαν ότι παρακολουθούνταν, προσπάθησαν να διαφύγουν και στην αρχή τα κατάφεραν.

Αμέσως όμως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, με αποτέλεσμα ύστερα από λίγη ώρα το αυτοκίνητο των διαρρηκτών να ακινητοποιηθεί στην διασταύρωση του οδικού δικτύου Λουτρών – Πυργίου – κοντά στο Salimar – με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι επιβαίνοντες.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα προκύπτει ότι η συμμορία αποτελούνταν από 5 Αλβανούς υπηκόους.

Ο ένας από αυτούς βρίσκεται φυλακισμένος σε φυλακές των Πατρών και συντόνιζε από εκεί, τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Γίνεται έρευνα για ένα ακόμη μέλος της συμμορίας, το οποίο διαφεύγει στην Αλβανία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ετοιμάζονταν για χτύπημα στην περιοχή του Πυργίου, την ώρα που γινόταν η περιφορά του επιταφίου.

Η αστυνομία είχε λάβει τα μέτρα της, αφού είχε την πληροφορία ότι η σπείρα θα ξαναχτυπούσε.

Από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο των διαρρηκτών, βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και σύνεργα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι των κακοποιών, βρέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία της συμμορίας, τα οποία είχαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε μπουκάλια από σαμπουάν και τα είχαν θαμμένα στην αυλή τους.

Μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, δεν είχε γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο