Ανοίγει από σήμερα Σαββάτο η αυλαία των ενδιάμεσων εκπτώσεων στη Μυτιλήνη

ekptoseis mytilini

O Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σας ενημερώνει ότι πλησιάζει η εκπτωτική περίοδος του Μαΐου, σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν.4177/2013. Το δεκαήμερο των εκπτώσεων  ξεκινά το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 και λήγει το Σάββατο 9 Μαΐου 2015. Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16  του ν. 4177/2013 τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή  3 Μαΐου, (Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου).

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Εμπορικού Συλλόγου, www.esmjt.gr όπου αναφέρονται λεπτομέρειες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές και τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας ,  είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης αργίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο